FAITES-LE

"Livet er en stor fest, men du skal selv hænge guirlander op"? Det er nok lidt banalt, men ikke helt sandt. I hvert fald var dette ordsprog udgangspunktet for Neonsfeer, selv om vi fandt lametta ret kedeligt.

Vi foretrak at formidle lys, farver og atmosfære, helst på en bæredygtig måde. På den måde opstod ideen om personlig neonbelysning, der passer til enhver rebel, som ikke tager livet for alvorligt, men som har noget at sige.

VÆR IKKE BANGE FOR AT VÆRE KREATIV.

Derfor fokuserer vi på (neon)stemningssættere, som ikke er bange for at få et budskab frem på en kreativ, let og inspirerende måde. Dette kan gøres med specialfremstillede neonlys, men også med en af vores standardmodeller.

VORES MISSION

Så vi vil gerne have dig til at gøre din stemme hørt og få dit budskab ud til verden på en kreativ, oprørsk og glædelig måde.

VI TROR

REBELLER

Neonbelysning er ikke for alle. Kun de sande vovehalse og forstyrrere af denne verden tør udtrykke deres budskab på en så markant måde. Er du (i hemmelighed) en del af denne gruppe af rebeller? Så er det på høje tid, at du tilføjer en Neonsfeer-vibe til dit liv.

PERSONALE

Neonlyset, der skal hænge på din væg, er 100 % lavet til dig. Din belysning er unik, ligesom du er. Vi mener, at det er vigtigt, at du kan skille dig ud fra mængden og følge din egen vej.

FORSIGTIG

Din mening er vigtig. Så vi vil gerne have dig til at gøre din stemme hørt og få dit budskab ud til verden på en kreativ, oprørsk og glædelig måde. Vi mener, at komfort og bevidsthed passer meget godt sammen.

HOLDBAR

Vi bruger bevidst LED-belysning. Det skyldes, at disse lamper er økonomiske og afgiver kun lidt eller ingen varme. Vi vil selvfølgelig gerne give dit liv lidt Neonsfeer-stemning, men vi vil også gerne gøre vores del for miljøet.

NEON UP YOUR LIFE

HVIS DU ER EN VOVEHALS, SÅ KOM MED OS.